Ipari tisztítószerek, takarítógépek, takarítókocsik,
higiéniai és kiegészítő termékek széles választékban

Főoldal Takarítógépek

Takarítógép kínálatunk

Az alábbi menüpont alatt professzionális felhasználásra gyártott takarítógép termékeink leírásait találják.

Ezeket a takarítógép modelleket ipari területek, irodaházak, közintézmények, szociális intézmények, kórházak, szállodák és egyéb területek takarítási feladatainak ellátására tervezték, a kínálatban feladat specifikus csoportosításban tekinthetők meg az egyes takarítógép típusok.

TENNANT takarítógépek

TENNANT takarítógépA TENNANT takarítógép család termékeit kiemelten ajánljuk minden kedves érdeklődőnek. Ezek a takarítógép modellek nem csak professzionális megoldást kínálnak a takarításban, de az innovatív fejlesztésnek és a minőségi anyagoknak köszönhetően hosszú távú és megbízható segítséget jelentenek a nagy területek higiéniájának biztosításában is. Ezen takarítógép típusok között tartós bérleti konstrukcióval megvásárolható termékeket is kínálunk. Minden TENNANT takarítógépre 2 év garanciát, valamint 7 év alkatrész utánpótlási garanciát biztosítunk.

 

SEBO takarítógépek

TENNANT takarítógépA SEBO hengerkefés porszívók hatékonyabbá és gyorsabbá teszik a takarítást, innovatív technológiájuknak köszönhetően pedig hosszú távon is megbízhatóan működnek. A SEBO világelső a motoros hengerkefés állóporszívók gyártásában mind a lakossági, mind az ipari használatra fejlesztett termékek terén. A SEBO takarítógép család termékeire 1 év garanciát biztosítunk.