Professzionális intézményhigiénia!

Rendeljen egyszerűen, gyorsan...akár online is!

ipari-tisztitoszer.hu takaritokocsik.hu  geplista.hu

Kedves Partnerünk!

 

Jelenlegi helyzet

A (COVID-19) koronavírus európai megjelenése és az emiatt kialakulóban lévő negatív gazdasági helyzet, illetve a  magyarországi piacon kialakult, az eddig ismeretlen és előre nem kalkulált vásárlási hullám következménye miatt szeretnénk változásokat bevezetni.

A hazai gyártóknál és importőröknél az alapanyagok utánpótlása az egyik legnagyobb kihívás, illetve ezzel párhuzamosan több gyártó és beszállító partnerünk már februárban 3-4 napra csökkentette a fizetési határidőket.

Változás a fizetési határidőben

A rövidebb fizetési határidő mellett, azok a viszonteladók, akik előre utalással vagy készpénzben rendezik számláikat gyorsabban jutnak áruhoz.

Azért, hogy partnereinket továbbra is gyorsan és zökkenőmentesen ki tudjuk szolgálni úgy határoztunk, hogy a beszállítóink felé a lehető legrövidebb idő alatt fizetünk és ebben kérnénk az Önök segítségét is.

Cégünk ezért 2020.március.11 - április.30 között a 8 naptári napnál hosszabb fizetési határidővel rendelkező partnereink esetében a fizetési határidőt  8 naptári napra csökkenti, illetve nyitott számlatartozást a szállítás előtt minden esetben kéri teljesíteni.

Jelenlegi partnereink

Ebben a fokozott helyzetben, minden esetben elsőbbséget élveznek, azok a kedves ügyfeleink, akikkel jelenleg is együtt dolgozunk. Elsőbbséget élveznek az áruellátásban és a szállításban is. Új partnereket, abban az esetben szolgálunk ki, amennyiben nem sérül jelenlegi ügyfeleink zökkenőmentes kiszolgálása.

Helyzet rendeződése esetén

A kialakult helyzet, ha a megadott időpont előtt normalizálódik természetesen vissza fogjuk állítani az eredeti fizetési határidőket.

Megértésüket, segítőkészségüket köszönjük!


Üdvözlettel:

RLP Higiénia csapata

 

 

 

Ro-Land Plus Kft.

2143 Kistarcsa, Szabadság út 56/D

 

 

 

Rendelésfelvétel és ajánlatkérés:

+36/30 932 5822
+36/70 410 5070

iroda--.at.--rlphigienia.hu

 

Nyitvatartás: 

hétfőtől-péntekig
08:00 – 16:00 óráig

 

Amennyiben a továbbiakban nem szeretne hírlevelet kapni tőlünk, ide kattintva tud leiratkozni!